Oberdrauburg STU-KTN 5 fő

Ausztria  Kärnten

Önellátó turistaház max. 5 fő részére: 1 négyágyas szoba, 1 heverő, 1 WC, lakófelület 35m², tengerszint feletti magasság 1.500m, személygépkocsival elérhető, háziállatokat szívesen látnak.

Fekvés:
Egy fennsíkon, egy nagy rét szélén, napos és abszolút nyugodt helyen fekszik a ház, kb. 10 km-re Oberdrauburgtól. Személygépkocsival egy erdei úton érhető el.

Távolságok:
4 km-re 2 vendéglő található, bevásárlási lehetőség Oberdrauburgban. Ideális kiindulóhely a tőzegmoha láp és a hegyi tavakhoz vezető túrákhoz.

Felszerelés/berendezés:
Ez egy ősi hangulatú, egyszerű, igazi alpesi turistaház! Otthonos szoba fatüzeléses tűzhellyel, főzési lehetőséggel, edényekkel, sarok ülőgarnitúrával és egy heverővel az ötödik személy részére. Mellette egy hálóhelyiség található 4 személy részére (1 dupla ágy és 1 emeletes ágy). Gázvilágítás, áram nincs. A ház előtt ülőhely, grill lehetőség, kút, folyó víz, egy új kinti WC-házikó és tágas alpesi rét. Itt érezhető az igazi alpesi házak hangulata, távol a világ zajától, a stressztől és hektikától. Ágyneműt és törülközőt kérjük hozzanak magukkal!

Rezsi:
Szemét, idegenforgalmi adó.

Árak: Hütte/hét 2009/10

STU-KTN 08.05-30.10
5 fő részére 320 €

to top