Oberösterreich

A tél közeledtével Felső-Ausztriában beköszönt a csend és a hagyományok ideje. Amint csillogó fehér hó borítja a várost és tájat, pirított mandula és mézeskalács illata lengi be az utcákat.

A sívilágkupa helyszínétől, Hinterstodertől a családbarát Wurzeralmig: változatos lesiklópályák garantálják a lendületes téli üdülést.

Feledhetetlen családi élmények: egy héten át kirándulások, túrázások a hegyekben, a sípályák meghódítása, felfrissülés a tavakban… Felső-Ausztria természeti sokszínűségével és változatos családi ajánlataival minden évszakban elvarázsolja az üdülővendégeket. A Böhmerwald és a Dachstein között található családbarát üdülőparadicsom vonzó

Felső-Ausztriában egyedülálló városlátogatások és kulturális élmények csábítanak kikapcsolódásra. A 2009-es Európa Kulturális Fővárosa címre számtalan hagyományőrző és modern eseménnyel készülő tartományi főváros, Linz mellett olyan romantikus kisvárosok is találhatóak a kínálati palettán, mint Steyr, Wels, Schärding, Gmunden és Bad Ischl. Nyári fesztiválok, koncertek és népszokások színes kavalkádja varázsolja Felső-Ausztriát a kultúrát kedvelő utazók fellegvárává.

to top