Reisseck EIS-KTN 10 fő részére

Ausztria  Kärnten

Önellátó turistaház 10 személy részére: egy szoba fekvő alkalmatosságokkal, 1 kétágyas szoba, 1 WC, lakófelület 60 m²
Tengerszint feletti magasság 2.300m, háziállatokat szívesen látnak.

Fekvés:
Nagyon magasan, a Reißecken, kb. 150m-re a reißeckbahni állomás fölött, egy mászó paradicsom közepén. A személygépkocsit Kolbnitzba kell hagyni. Kolbnitzból 3 felvonóval (menetideje: 25 perc), érhető el a Höchenbahn. Ez alatt a 25 perc alatt 1.517 méter magasba találjuk magunkat, 82%-os emelkedővel. Végül a Höhenbahnnal, Európa legmagasabban fekvő egy nyomvonalas vasútjával, 20 perc alatt, kényelmes 30km/h-val, a hegyek mellett, egy 2km hosszú alagúton keresztül érhető el a hütte. A végállomásig és vissza az út: 17,- Euro/felnőtt. Gyalog 200 méterre található a vonatvégállomásától a hütte.

Távolságok:
Alpengasthof 200m-re, a tulajdonos működő alpesi háza 500m-re található. Itt tojást, tejet, kenyeret, és italokat lehet venni. Bevásárlási lehetőség Kolbnitzban. Kimondottan fanatikusoknak ajánlom. A hüttétöl sétaútvonalak, magaslati túraútvonalak, meredek mászófal és hegyi tavak várják a kirándulókat.

Felszerelés/berendezés:
A hüttében van egy nagy szoba ülősarokkal, kábel-TV, konyhasarok elektromos tűzhellyel (3 lapos), sütő, hűtőszekrény, kávéfőző. A szobában egy dupla emeletes ágy található, a fal mellett, függönnyel elválasztva. Kicsi szoba 2 különálló ággyal. WC mosdóval. Elektromos fűtés. Ágynemű rendelkezésre áll, törölközőt kérem hozzanak magukkal.

Rezsi:
Àram, idegenforgalmi adó.

Àrak: Hütte/hét 2009/10

EIS-KTN 08.05-30.10
8 fő részére 550 €
to top