Region Murau JSL-STM 8 fő

Ausztria  Steiermark

Önellátó turistaház 8 személy részére :egy 4 ágyas szoba, 1 zuhanyzó, 1WC , lakófelület 80m², tengerszint feletti magasság 850m , személygépkocsival elérhető , háziállatokat szívesen látnak.
Fekvés:
1776-ban épült gabonatárolóból, uzsonnázó állomás később pedig nyaralóvá épült át. Közvetlenül a tulajdonos gazdasága mellett található, kilátással Muraura.

Távolságok:
A következő helység Murau bevásárló lehetőségekkel, kávézó, bár, étterem 5km-re. Kreischberg 10km-re található. Uszoda 5km, teniszpálya 5km, fürdésre alkalmas tó 18km. Kerékpár vagy túraútvonal a hüttétől.


Felszerelés/berendezés:
A földszinten található: Egy szoba ülőalkalmatossággal, bár, konyhasarok hűtőszekrénnyel, mikró, kávéfőző, elektromos tűzhely/sütő. Az emeleten található: A galérián ülősarok kábel TV a szobán keresztül a lejtő irányába egy 2. kijárat. A tetőtérben található: egy nagy hálószoba egy dupla és egy emeletes ággyal, és egy kisebb hálószoba 2 ággyal, az ágyak kihúzhatók, így 4 alvóalkalmatosság van összesen a szobában. A zuhanyzó és a WC egymás mellett egy lezárható helyen található a gazdaságban, csak pár lépésre az oldalsó kijárattól az emeleten. A házban központi fűtés található. A ház előtt ülőalkalmatosság, kert, grill van. A gazdaságban: pónilovat, nyulat, szarvasmarhát tartanak.

Rezsi:
Idegenforgalmi adó, végtakarítás: € 35,-, ágyneműhuzat bérelhető.

Árak/Hütte/7 éjszaka 2015-16

to top